scooter verzekeren

Wil jij een scooterverzekering vergelijken?

Wil jij een scooterverzekering vergelijken? Dat kan op de website van geencentteveel.nl. Door 5 simpele stappen te volgen kun jij al een voordelige verzekering afsluiten. Wat zijn nou die 5 simpele stappen? Die 5 simpele stappen zijn als volgt: 

  1. Persoonsgegeven invullen
  2. Bromfiets gegevens invullen
  3. Keuze maken welke dekking je wit
  4. Prijs vergelijken
  5. Een voordelige verzekering afsluiten

Een scooterverzekeringen van een verzekeringsmaatschappij kunnen veel duurder zijn als van een andere verzekeringsmaatschappij. Het is dus erg belangrijk om goed te vergelijken tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen. Door deze 5 simpele stappen te volgen kun je makkelijk geld besparen. 

Jouw scooter verzekeren

Waarom scooterverzekering vergelijken? 

Wat is nou de reden dat de prijzen van een verzekering voor de scooter zo erg verschillen? Dit heeft meerdere redenen. Dit is afhankelijk van leeftijd, woonplaats, merk scooter, schadevrije jaren en welke dekking jij wilt. Je hebt 3 soorten dekkingen om een verzekering af te sluiten. Je hebt WA, WA+ en All Risk. Bij een WA verzekering ben je alleen verzekerd voor de schade die jij bij andere aanricht. Bij een WA+ verzekering ben je verzekerd voor de schade die jij bij andere aanricht en ben je verzekerd tegen diefstal. Bij een All Risk verzekering ben je altijd verzekerd voor eigen schade, schade aan de tegenpartij en tegen diefstal. 

Waarom is je woonplaats belangrijk voor de verzekering? 

Woon jij in Amsterdam dan is het duurder als in Sittard bijvoorbeeld. Dit is omdat je in Amsterdam eerder kans hebt op een ongeluk of dat je scooter gestolen wordt vanwege de drukte etc.