Wat houdt een taxi pachten in?

Ben jij nou van plan om een taxi te gaan pachten dan ben je bij Blueplates op de juiste plek. Blueplates heeft een heel groot online platform voor beginnende en ervaren taxichauffeurs. In Nederland is het zo dat je maar twaalf uur per dag mag rijden in de auto deze regel is er voor je eigen veiligheid en voor de andere mensen die in je auto stappen. Alleen het vervelende aan die regel is dat 12 uur, maar de helft van de dag is. En je betaalt je leasecontract of andere kosten lopen wel gewoon door. Dan is een taxi pachten de perfecte oplossing voor jou. Als je een taxi pacht betaal je alleen de huur voor het moment dat je de auto ook echt nodig hebt en dat je niet betaald wanneer je er niet eens in rijd super voordelig dus.

Pacht je een taxi, dan krijg je een overeenkomst die je moet gaan afsluiten. Je kan dat heel makkelijk doen via de app van Blueplates en kies je een mooie taxi uit die ook op dat moment beschikbaar is. Een taxi pachten geeft je veel voordelen je hoeft bijvoorbeeld geen eigen auto te kopen dat is toch wat veel mensen tegenhoudt omdat ze gewoon geen geld hebben om een auto te kopen of te leasen. Gelukkig hoeft dat nu niet meer als je een auto pacht. 

taxi pachten

Diploma halen

Als je een taxichauffeur wilt worden moet je een praktijkexamen afleggen en ook nog is een theorie examen om een chauffeursdiploma te krijgen. Dat is soms heel vervelend om te doen maar wel noodzakelijk zonder een chauffeursdiploma kan je nergens als chauffeur werken. 

Als jij nou van plan bent om een auto te pachten zitten daar wel een paar eisen aan vast. Je moet minimaal ouder dan 21 jaar zijn om bij ons te kunnen pachten. Dit doen we omdat we vaak zien dat er ongelukken gebeuren bij mensen onder de 21 jaar. Ook moet je minimaal drie jaar in het bezit zijn van een rijbewijs b en je moet een chauffeurskaart hebben om aan een chauffeurskaart te komen moet je dat aanvragen bij het kiwa register. Een auto pachten geeft je super veel voordelen en ben je ook goedkoper uit dan dat je een auto gaat lease of kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *