natuur

Milieuvriendelijk en toch stoer

Elektrische choppers hebben nu niet de naam dat ze er leuk en vlot uitzien, daar heeft Spyder Wheelz verandering in gebracht. Deze e-Choppers zien er flitsend en stoer uit, en niet onbelangrijk je doet ook mee om het milieu schoon te houden. Lekker rijden zonder helm met je gezicht in de zon, moet de accu opgeladen worden neem je deze mee naar huis en laad je hem op in het stopcontact. Een compleet lege accu is in drie uur laden weer helemaal vol en klaar om mee te rijden.

Kies een leuk en vlot model

De e-Choppers zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren en twee uitvoeringen, de Regular Edition is verkrijgbaar in zeven leuke frisse kleuren. De Black Edition in acht kleuren, hierbij zijn ook bepaalde onderdelen van je chopper in kleur gespoten waardoor je lekker opvalt in het verkeer. Wat je trouwens toch al doet door de uitstraling die je hebt met je Spyder Wheelz, daar komt nog bij dat je lekker geruisloos door het verkeer gaat op weg naar je bestemming. 

e-Choppers

Kies ook voor milieuvriendelijk

Ben je die uitlaatgassen ook zat en wil je milieuvriendelijk op weg naar familie en vrienden, dan kun je niet meer om e-Choppers heen. Voordeel is ook dat je met vrienden, een heerlijk ritje kunt maken door de natuur. Dieren hebben daar geen last van omdat je geen herrie maakt met je elektrische model, en door de brede banden kun je met het grootste gemak op onverharde en verharde wegen rijden. Wat is er nu fijner dan met een muziekje aan heerlijk te genieten van de frisse lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *