Lentedag: wat te doen

motorrijden

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam en je hebt zin om er even tussenuit te gaan. Wat kun je doen? Wij geven je in deze blog diverse tips voor dagjes weg. Waar kies jij voor? Ben jij een echte motormuis, sportieveling of ga je voor pure ontspanning?

Motor huren

Ben jij in het bezit van een motorrijbewijs? Mooi, want je kunt bij Arie Molenaar een motor huren. Wil jij een motor huren voor één dag of maak je er direct een weekendje weg van? Een motor huren is ideaal voor de motorrijder die een eigen motor vanwege de financiën niet kan of wil aanschaffen. Een motor huren geeft net zo veel plezier als het kopen van een motor. Het grootste voordeel? Je zit niet met opslag, belasting en onderhoud!

Bekijk ook: 

Sportief uitstapje

Kan jij maar moeilijk stilzitten? Er zijn genoeg buitenactiviteiten die je kunt doen in Nederland. Zo kun je een dagje gaan golfen, waterskiën of mountainbiken. Er zijn veel bedrijven in Nederland die deze activiteiten organiseren. Trommel een paar vrienden of familieleden op en maak er een wedstrijdje van. 

Ontspanning

Heb je geen motorrijbewijs en hou je niet van sportiviteit? Dan is een dagje wellness misschien iets voor jou. Helemaal tot rust komen na een drukke week kan erg fijn zijn. Bezoek een masseur, nagelstyliste of organiseer een spa-dag thuis. Wanneer de sauna’s weer open zijn, kun je ook hier een heerlijk arrangement boeken. Tot die tijd kun je thuis een masker opdoen en uren in bad liggen. Heerlijk toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *