Fietsenwinkels in Amsterdam

Nederland is een echt fietsland. Vele mensen willen graag fietsen en gaan er graag op uit. Zo vinden Nederlanders het leuk om te fietsen met mooi weer, maar er zijn ook genoeg mensen die het prima vinden om met slecht weer te fietsen. Dit maakt ons een echt fietsland en we zijn er ook allemaal druk mee bezig om de fietspaden in Nederland nog een heel stuk gangbaarder te maken.

Waarom fietsen wij?

Er zijn heel wat fietsenwinkels in Amsterdam te vinden. Alle toeristen zullen deze ook tegenkomen. Dan is de eerste vraag die in je op speelt, waarom fietsen wij? Wij Nederlanders fietsen eigenlijk om verschillende redenen. We fietsen omdat het een fijn uitje is. Fietsen zal je kunnen doen met het hele gezin en dit is een erg groot voordeel. Sommige gezinnen zijn te groot om in een auto te passen. Je kan dan wel met zijn alle gezellig op de fiets gaan om er op uit te gaan.

Daarnaast fietsen wij ook omdat het gezond voor ons is. Soms is het een bewuste keuze om te fietsen en soms kun je de auto gewoon niet betalen. Wat de reden ook is, fietsen is gezond voor je. Het is een heel stuk gezonder voor je dan maar gewoon even in de auto plaats te nemen. Wij zijn met zijn alle dus zeer gezond bezig. Als je een keertje de fietsenwinkels in Amsterdam ziet, zal je trots moeten zijn op ons mooie land en het feit dat we zo gezond bezig zijn.

Waarom fietsen andere landen minder?

Helaas zijn er heel wat landen die nog niet geproefd hebben van het fietsen. Fietsen kan niet in elk land. In Nederland zijn de fietswegen ontzettend goed. Wij zijn één van de landen die dit wel goed geregeld hebben. Er zijn ook heel wat landen die dit niet hebben. Deze landen zullen niet zo snel de fiets pakken om er op uit te gaan. In Nederland is het soms makkelijker om de fiets te pakken dan de auto. Sommige punten zijn makkelijker bereikbaar met de fiets. In andere landen is het meeste niet goed bereikbaar met de fiets.

De fietsenwinkels in Amsterdamhebben heel wat bezoekers, maar in andere landen valt dit behoorlijk tegen. Dit is dan ook de reden dat andere landen niet al te veel fietsenwinkels hebben. Ze hebben er veel minder dan in Nederland. Dit maakt het in andere landen nog lastiger om een goede fiets te kunnen kopen. Dit is ook een van de redenen dat mensen het liever met de auto doen dan met een fiets. Met de auto is dan veel makkelijker dan helemaal op zoek te moeten gaan naar een fiets. Als je een fiets hebt weet je ook nog eens niet zeker of alles bereikbaar is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *